Pentru oferte speciale si date curs vezi Calendar EVENIMENTE .

Conditii prealabile: Absolvirea cursului Baza ThetaHealing®  si Avansat ThetaHealing® .

 

Iti doresti sa te privesti in oglinda cu admiratie, sa te simti in echilibru fizic, mental si emotional in fiecare clipa? Afla in acest curs cum sa parcurgi drumul catre greutatea ideala cu bucurie si entuziasm! Aici iti regasesti Ritmul tau interior, armonia in toate structurile tale!

Acest curs este despre sanatate si vitalitate maxima, despre incredere in tine, despre siguranta, despre a te iubi pe tine insuti astfel incat sa radiezi energia ta in aceasta lume in tot ceea ce faci. 

Corpul tau cand este sanatos stie cat si ce sa ceara ca alimentatie, cum sa se odihneasca, cum sa aiba energie in activitile pe care le ai de facut.

 

Ce vei obtine la acest curs?

  • Depasirea credintelor limitative legate de greutate corporala, unele dintre ele preluate din familie,  de la stramosi,  din societate. Vei primi noi credinte  legate de corpul tau care te vor face sa fii fericit/a cu corpul tau.
  • Vei identifica fricile care este necesar sa fie eliberate din toate structurile tale pentru a permite fiecarei celule din corp sa fie in armonie cu tine insuti.
  • Inveti care sunt cele mai potrivite suplimente naturale care te ajuta sa eliberezi toxinele stocate in corp, vei invata cum sa le introduci cu usurinta in programul zilnic. 
  • Inveti cum sa faci curatari si detoxifieri periodice ale corpului, mentinand in mod normal viata de zi cu zi, astfel incat fiecare celula sa fie sustinuta in activitatea pe care o are de facut.
  • Vei elibera prin Cantecul inimii blocajele emotionale, tristetea, depresia, durerea, greutatea regretelor din energia ta si a intregii Planete conectate cu acestea.
  • Inveti cum sa binecuvantezi mancarea, sa o cureti energetic de orice amprente de vibratie joasa, sa beneficiezi la maxim de fiecare data de nutrientii din alimente.
  • Vei afla exercitiul secret al Vianei Stibal, creatoarea terapiei ThetaHealing®, de a slabi si a fi puternic, prin care corpul invata mental sa faca exercitii fizice si isi regleaza metabolismul.

Acest curs este completat de experienta mea in sanatate si frumusete de peste 20 ani, de informatii aplicate si verificate. Este uimitor cum atunci cand corpul este in echilibru se deblocheaza ca prin magie: relatiile interpersonale, abundenta financiara, succesul in toate domeniile vietii!

Bonus: Vom lucra in acest curs cu eliberarea de dependente fizice, mentale, emotionale.

Pret: 397 RON.

Inscriere si detalii :

 Laura Ioana Popescu

Instructor/ Coach-Terapeut ThetaHealing®

Mobil: 0722603916

Mail: contact@magiabucuriei.ro

 

Cadou: Testare Biorezonanta pentru a evalua sanatatea intregului organism in valoare de 100 ron.

Locuri Limitate!!!  Prioritate au persoanele care se inscriu si fac plata in avans in contul bancar.

Magic Healing SRL,

CUI: 38798105 J40/1517/2018

Adresa: Str Brezoianu, nr. 51

Cod IBAN: RO48BTRLRONCRT0433207001 Banca Transilvania

Detalii- plata curs baza –Laura

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs il puteti repeta platind doar 50 %( va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing).

Participantii primesc:

  • Manualul cursului in limba romana
  • La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul  www.thetahealing.com