Pentru oferte speciale si date curs vezi Calendar EVENIMENTE .

In cursul de ThetaHealing de Manifestare si Abundenta invatam cum sa lucram mai profund prin "saparea" convingerilor profunde din subconstient, curatam principalele blocaje ce ne impiedica sa avem abundenta in toate domeniile din viata noastra: REGRETE; RESENTIMENTE; RAVNA; MANIA; LIPSA DIRECTIEI; PARTENERUL/SOCIETATEA E MEREU IMPOTRIVA NOASTRA; EXPRESIA SARACUL DE MINE; CHELTUIALA EXCESIVA; ASTEPTAREA DE A PRIMI CEVA PENTRU NIMIC; SA LUAM CE NU E AL NOSTRU; BANII SUNT RADACINA TUTUROR RELELOR; DORINTA DE PUTERE/MANIPULARE; PLANGEREA/STAREA DE VICTIMA; INVINUIREA DIVINITATII PENTRU SOARTA/LIPSURI.

Creem de fiecare data cand gandim, vorbim si actionam. Dincolo de conceptul de Gandire Pozitiva, suntem responsabili de fiecare manifestare din viata noastra fiindca suntem parte din Creatie. 

 

Ati observat ce se intampla atunci cand ne mentinem Intentia, Focusul, Atentia pe anumite ganduri, cuvinte si actiuni, cum acestea ne determina rezultatele? Daca spunem: "vai saracul de mine, pe mine nu ma ajuta nimeni, toate imi merg prost" cum credeti ca va fi viata noastra comparativ cu atunci cand spunem: "intalnesc intotdeauna oamenii potriviti, ce norocos sunt, sunt recunoscator pentru tot ceea ce am, gasesc intotdeuna solutii"?


 Este precum o calatorie: decidem ca vrem sa mergem intr-un anumit Oras, apoi cautam solutii si facem pasi pentru a merge catre directia stabilita(cu masina, trenul, avionul, decidem bugetul, in cat timp ne dorim sa ajungem, cum sa calatorim, apoi mergem la drum). Chiar daca la inceput nu vedem destinatia finala, stim unde vrem sa ajungem, tocmai de acea cel mai important este, in primul rand, sa ne hotaram ce ne dorim in viata noastra si ce nu ne mai dorim.Incepem cu un chestionar al abundentei, prin care identificam cu testarea musculara convingeri limitative din subconstientul nostru. Le identificam si le lucram cu ajutorul instrumentelor deja invatate in Cursul de Baza si avansat: dezinstalarea convingerilor, extragerea fricilor, instalarea de convingeri suportive, sentimente benefice, recuperari de parti de suflet, vindecarea copilului din pantec...

 

Invatam apoi cum sa mentinem obiceiuri benefice pentru abundenta:

 

 • stabilirea intentiilor;
 • idei marete, ce imi dau voie sa creez?;
 • sa fim destepti;
 • sa ne cunoastem produsul/serviciul pe care il oferim incat oamenii sa fie multumiti;
 • sa-i ascultam pe altii dar sa ne pastram propriul spatiu;
 • sa ne asiguram ca ne mentinem in mediul potrivit;
 • sincronizarea Divina, ce promisiuni am facut energiei Creatiei sa manifestam pe acest Pamant;
 • stabilirea granitelor pentru a ne pastra echilibrul intre ce daruim si ce este al nostru;
 • onestitate;
 • responsabilitate;
 • generozitate;
 • reputatia-cum ne purtam cu oamenii?;
 • planificarea;
 • amintirea viitorului.

Invatam regulile casei, ce este bine sa mentinem in casa noastra.

Deci, tu esti pregatit sa primesti si manifesti abundenta in viata ta? Atunci acest curs este pentru tine!

Bonus: Vom lucra in acest curs cu eliberarea de dependente fizice, mentale si emotionale!

 

Pret: 697 RON

Inscriere pret si detalii :

 Laura Ioana Popescu

Instructor/ Coach-Terapeut ThetaHealing®

Mobil: 0722603916

Mail: contact@magiabucuriei.ro

 

Cadou Testare Biorezonanta pentru a evalua sanatatea intregului organism in valoare de 100 ron.

Locuri Limitate!!!  Prioritate au persoanele care se inscriu si fac plata in avans in contul bancar.

Magic Healing SRL,

CUI: 38798105 J40/1517/2018

Adresa: Str Brezoianu, nr. 51

Cod IBAN: RO48BTRLRONCRT0433207001 Banca Transilvania

Detalii- plata curs baza –Laura

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs il puteti repeta platind doar 50 %( va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing).

Participantii primesc:

 • Manualul cursului in limba romana
 • La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul  www.thetahealing.com