Pentru oferte speciale si date curs vezi Calendar EVENIMENTE .

Acest curs va ofera, asa cum este si numele lui, baza, totalitatea abilitatilor necesare de a lucra cu tehnica ThetaHealing®.

 

Tehnica ThetaHealing® este o metoda de lucru cu subconstientul nostru, cu totalitatea credintelor pe care noi le avem si care ne fac sa FIM intr-un anume fel, sa ACTIONAM si sa AVEM anumite rezultate.


In 1995, Vianna Stibal, fondatoarea metodei, s-a vindecat de cancer folosind conectarea in aceasta stare de regenerare a intregului organism, stare in care se elibereaza serotonina, hormon de crestere, dopamina.
Din 1998 Vianna Stibal a inceput sa predea aceasta tehnica in intreaga lume, iar din anul 2000 a fost adaugata ca metoda de lucru si reprogramarea subconstientului prin schimbarea de convingeri/tipare mentale limitative si instalarea in structurile noastre energetice a noi convingeri suportive, a sentimentelor pe care noi dorim sa le experimentam (incredere, bucurie, iubire, claritate, siguranta, acceptare....).Accesand starea cerebrala Theta, o stare de relaxare foarte profunda a undelor cerebrale, ne linistim mintea si este foarte simplu, rapid si eficient sa lucram cu propriile limitari sau cu ale altor persoane. Astfel, accesam subconstientul si putem face schimbarile pe care le dorim. 

In starea Theta, nivelul de serotonina, dopamina si hormon de crestere este stimulat, astfel apare o stare de bucurie, pace interioara.

Mult timp s-a crezut ca aceasta stare se poate obtine doar in starile avansate de hipnoza, in conditii de izolare si meditatie profunda, insa, acum este accesibila datorita metodei ThetaHealing, certificata prin cercetari stiintifice si pusa la dispozitie de Vianna Stibal, prin intermediul cursurilor acreditate, a cartilor si a manualelor.

Asa cum imi place mie sa spun, cum ar fi sa incepem sa ne facem ordine si curatenie in gandurile noastre? Orice energie odata creata poate fi transformata, iar noi suntem Creatorii propriei noastre realitati, responsabili de ceea ce se manifesta in corpul, mintea, emotiile si spiritul nostru. Energia care a creat tot ceea ce este, este prezenta si in noi, iar tot ce avem de facut este sa ne conectam la ea si sa incepem sa facem schimbari.

 Cum ar fi sa avem o minte clara, curata, organizata, creativa? Cum ar fi sa fim sustinuti de gandurile noastre in tot ceea ce facem? Cum ar fi sa avem ganduri benefice si stare de bine in propria casa atunci cand  facem curat, cand o improspatam, cand schimbam mobila? Sau atunci cand ne  ingrijim corpul, ne  schimbam  alimentatia sau facem exercitii fizice? Dar cand ne facem ordine in dulapuri si ne improspatam garderoba, cand in relatiile personale  si profesionale ne schimbam atitudinea?

Daca iti doresti armonie fizica, mentala, emotionala si spirituala, atunci acest curs iti poate aduce schimbarea dorita!

 

De ce ti-ai dori sa participi la acest curs?

 • Inveti metoda de conectare rapida in starea cerebrala Theta.
 • Inveti cum sa iti focalizezi gandirea.
 • Stii cum sa faci o citire intuitiva pentru a identifica blocajele fizice, mentale, emotionale, spirituale si stii cum sa ceri apoi o vindecare energetica.
 • Stii cum sa faci o echilibrare a centrilor energetici (chackrelor).
 • Iti identifici sistemul de convingeri si ce convingeri iti sunt de folos, ce convingeri nu te sprijina in ceea ce iti doresti.
 • Inveti testarea musculara prin care afli ce convingeri sunt Adevarate in subconstient.
 • Intelegi  de ce nu se vindeca unii oameni. Afli cum s-au format convingeri in subconstient si cum pot fi schimbate.
 • Intelegi cele 7 planuri ale Existentei si cum interactionam noi cu tot ceea ce ne inconjoara.
 • Inveti cum sa te protejezi energetic, sa faci o intrerupere de energie.
 • Iti sunt activati cromozomii tineretii si vitalitatii, ti se accelereaza simturile paranormale/intuitive.
 • Inveti cum sa te conectezi cu Ingerii pazitori.
 • Inveti despre tehnica de lucru cu spirite nesupuse, atacuri paranormale.
 • Inveti recuperarea partilor de suflet.
 • Stii cum sa faci exercitiu de manifestare a ceea ce iti doresti.
 • Inveti cum sa iti atragi sufletul pereche.
 • Inveti cum sa ceri inlocuirea defectelor genetice.

 

Acest curs Nu e pentru tine daca:

 • Doresti sa ramai in starea de victima.
 • Daca starea de bine/fericire a ta si a celorlalti te deranjeaza.
 • Abundenta materiala si atragerea a tot ce este mai bun in viata ta nu este intre prioritatile tale.
 • Vrei sa fii in continuare fara energie si vitalitate in tot ceea ce faci.
 • Vrei sa fii suparat si sa consideri ca altcineva este responsabil pentru starea in care te afli.

Durata cursului-3 zile. 

 

Curs Baza  ThetaHealing®

Pret: 697 RON.

Inscriere si detalii :

 Laura Ioana Popescu

Instructor/ Coach-Terapeut ThetaHealing®

Mobil: 0722603916

Mail: contact@magiabucuriei.ro

 

Cadou: Testare Biorezonanta pentru a evalua sanatatea intregului organism in valoare de 100 ron.

Locuri Limitate!!!  Prioritate au persoanele care se inscriu si fac plata in avans in contul bancar.

Magic Healing SRL,

CUI: 38798105 J40/1517/2018

Adresa: Str Brezoianu, nr. 51

Cod IBAN: RO48BTRLRONCRT0433207001 Banca Transilvania

Detalii- plata curs baza –Laura

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs il puteti repeta platind doar 50 %( va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing).

 

Participantii primesc:

 • Manualul cursului in limba romana
 • La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul  www.thetahealing.com
 •  Posibilitatea de a achizitiona direct la curs cartea Metoda Avansata de Terapie Theta, de Vianna Stibal, cu 35 ron. Cartea corespondenta cursului de avansat, Metoda Avansata de Terapie Theta, o puteti cumpara si inainte de a veni la curs, cuprinde mai detaliat exercitiile pe care le facem in curs.