Pentru oferte speciale si date curs vezi calendar Calendar EVENIMENTE .

In acest curs aprofundezi informatiile primite in cusul de Baza Theta Healing. Vei primi din partea instructorului cca 900 de dowlowduri/ instalari de sentimente benefice pentru a trece de provocarile vietii si a trai fiecare zi plina de pace/liniste/iubire/ bucurie .

Inveti cum sa lucrezi mai profund pentru eliberarea credintelor de baza ce te mentin in anumite tipare mentale/ Programe care te impiedica sa iti traiesti ACUM viata cu Pace, Armonie, Iubire, Bucurie, Sanatate... si tot ce e mai bun si tu meriti pe acest Pamant fiindca esti Creatie Divina

Intelegi mai aprofundat lucrul si vindecarea cu cele 7 planuri ale existentei.

Inveti cum sa lucrezi eficient pentru eliberarea sentimentelor de vibratie joasa care iti consuma energie, a celor 3 R: REGRETE, RESENTIMENTE, RESPINGERE.

Inveti cum sa cureti Amintiri Plutitoare, emotii care au ramas dupa evenimente care ti-au adus un puternic impact emotional, amintiri cu impact emotional puternic.

Inveti cum sa trimiti Iubire copilului din pantec si sa cureti toate emotiile de vibratie joasa care au fost simtite de cand corpul tau a fost creat in burtica mamei.

Inveti cum sa recreezi Sufletul ranit si cum sa vindeci inima ranita dupa toate suferintele in care ai pus suflet si inima.

Inveti Cantecul Inimii, un exercitiu puternic de eliberare emotionala care curata dureri ale tale proprii si ale intregii planete cae a avut aceeasi trauma/suferinta ca si tine. 

Te conectezi cu Stramosii.

Te conectezi cu plantele, animalele.

 Inveti sa cureti materia anorganica, sa cureti energetic tot ce e in jurul tau si sa instalezi sentimente benefice in casa, obiecte.

Te conectezi cu Eul/Sinele tau Superior, totalitatea virtutiilor maiestrite de Sufletul tau in toate timpurile, planurile, dimensiunile.

Te conectezi cu Timpul tau divin, afli cand si care iti este misiunea asumata de Sufletul tau pe Pamant, care sunt activitatile potrivite si oamenii ce fac parte din viata ta ca parte a impartasirii darurilor tale de Iubire pe acest Pamant.

 

Conditii prealabile: Absolvirea cursului Baza ThetaHealing.

 

Curs Avansat ThetaHealing® 

(conditii- absolvire prealabila curs Baza) 

Pret: 697 RON

Inscriere si detalii :

 Laura Ioana Popescu

Instructor/ Coach-Terapeut ThetaHealing®

Mobil: 0722603916

Mail: contact@magiabucuriei.ro

 

Cadou:  Testare Biorezonanta pentru a evalua sanatatea intregului organism in valoare de 100 ron.

Locuri Limitate!!!  Prioritate au persoanele care se inscriu si fac plata in avans in contul bancar.

Magic Healing SRL,

CUI: 38798105 J40/1517/2018

Adresa: Str Brezoianu, nr. 51

Cod IBAN: RO48BTRLRONCRT0433207001 Banca Transilvania

Detalii- plata curs baza –Laura

In limita locurilor disponibile, daca ati mai facut acest curs il puteti repeta platind doar 50 %( va rog trimiteti foto copie a diplomei si e mailul pe care l-ati avut la inscrierea ca si practicant Theta Healing).

Participantii primesc:

  • Manualul cursului in limba romana
  • La absolvirea cursului, certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, cu acordul participantului acesta va fi inscris ca practicant oficial, pe site-ul  www.thetahealing.com
  •  Posibilitatea de a achizitiona direct la curs cartea Metoda Avansata de Terapie Theta, de Vianna Stibal, cu 35 ron. Cartea corespondenta cursului de avansat, Metoda Avansata de Terapie Theta, o puteti cumpara si inainte de a veni la curs, cuprinde mai detaliat exercitiile pe care le facem in curs.